SERVEIS

Oferim un un procés de fabricació intel·ligent, digitalitzat i interconnectat en totes les àrees de producció, capaç d’adaptar-se amb rapidesa a una demanda canviant i oferint sempre solucions rendibles i eficaces, de principi a fi.

Línea de producción Servitrón

0.1

I+D
DESENVOLUPAMENT
I DISSENY

El nostre equip de R + D realitza un estudi de les necessitats plantejades pel client, dissenyant els sistemes, components i elements necessaris per al desenvolupament del seu producte.

0.2

PLANIFICACIÓ
I GESTIÓ
DE PRODUCCIÓ

Una correcta planificació i gestió de la producció permeten dimensionar amb total exactitud les necessitats del projecte, optimitzant costos en el desenvolupament de cada fase i permetent aconseguir el moment del lliurament en les condicions estipulades i els terminis establerts amb el client.

0.3

FABRICACIÓ
I CONTROL
DE QUALITAT

Un equip humà altament qualificat, unes excel·lents instal·lacions de fabricació i la maquinària i mitjans d’última generació ens permeten dur a terme produccions sota els més estrictes nivells de qualitat.

0.4

EMBALATGE I DISTRIBUCIÓ DE PRODUCTE

Prestem una especial atenció al lliurament del producte, garantint un correcte embalatge, seguretat en la manipulació i transport i un eficient sistema d’enviament que, al costat de la planificació prèvia, permet realitzar lliuraments amb absoluta fiabilitat.